Savaştepe Belediyesi tarafından 21 Ocak 2014 Çarşamba günü ilk olarak çocuklar için Yaramaz Nuri isimli tiyatro oyunu, akşam da Tiyatro Replik tarafından Oğlum Bak Git isimli oyun sergilendi.

Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında organize edilerek Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Tiyatro salonunda gündüz 2 seans olarak sahnelenen “Yaramaz Nuri” adlı oyun öğrencileri çok mutlu etti. Akşam ki seansta da yetişkinler için sahnelenen Türk Televizyon tarihinin efsane dizisi” Bizimkiler” de “Cemil” karakteri ile Türk halkının hafızasına kazınan tiyatrocu Uğurtan Sayıner’in yazıp yönetmenliğini yaptığı “Oğlum Bak Git” isimli tiyatro oyununa her kesimden katılım oldu.

Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK bu tür organizasyonlara her zaman destek vereceklerini belirtti. Başkan ŞİMŞEK” Öğrencilerimize moral olması, çocuklarımızın tiyatro ile tanışması ve izlemesi kültür açısından oldukça önemlidir. İmkanlar dahilinde bu tür projeler üretip, ilçemizin kültürel alanında gelişimini sağlayacağız” dedi.