Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın A.Edip UĞUR ve Genel Sekreteri Osman YENİDOĞAN, Genel Sekreter Yardımcıları Nazım ERGELEN, Taylan ENGİN, Daire Başkanları ve Ak Parti İl Başkanı Dinçer ORKAN yönetim üyeleri ilçemizi ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Sayın Turhan ŞİMŞEK ve Savaştepe Kaymakamı Sayın Müfit GÜLTEKİN ilçemizin sorunlarını ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip UĞUR ilçemize gereken yardımların yapılacağını söyledi. Savaştepe Anadolu ve Mesleki Teknik Liseye 500m2 lik prefabrik atölye yapımında ,Çamlık Mesire alanının düzenlemesi, Fatih Mahallesindeki Soma-Savaştepe çevre yolundan geçmesi planlanan kanalizasyon hattı için ve yaya geçişi verilmesi konusunda destek vereceklerini, İlçemiz Balıkesir yolu girişine ve Karesi, Yeşilhisar caddelerinin asfaltlanması, Soma Maden kazasında şehit olan madenci kardeşlerimiz adına Sıtkı Akay Parkına Anıt yapılması konularında destek vererek en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi.