İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yılı kutlama etkinlikleri 06 Eylül 2015 pazar günü İlçemiz Cumhuriyet Meydanınıda yapılacaktır.

06 Eylül 2015 Pazar günü sabah saat 9:00'da 7 pare top atışı ile kutlama programı başlayacaktır.Atatürk Anıtına çelenkler sunulduktan sonra saat 10:00'da kutlama töreni yapılacaktır.Program Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK'in konuşması, Orta öğretim öğrencilerimizin şiirleri, Halk oyunları gösterileri, Mehteran gösterisi ile son bulacaktır.Gösterilerden sonra Kuva-i Milliye Şehitler Anıtına ziyaret yapılacaktır.Şehitlerimizin ruhuna aynı gün saat 12:30' da Çarşı Camiinde öğlen namazından önce Mevlüd-ü Şerif okutulacaktır.Çarşı Camii yanında halkımıza lokma ikram edilecektir.

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK" Tüm vatandaşlarımızın düşman işgalinden Kurtuluşunun 93.Yıldönümü kutlar; saygı ve sevgilerimi sunarım.Ayrıca ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları ve acı kaybımız olan şehitlerimizden dolayı kurtuluş günü akşam ki eğlence proğramı iptal edildiğinden, halkımızın anlayışla karşılayacağını umuyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.