Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ‘’İnsanlık tarihinin başlangıcından itibaren düzenli, huzurlu, güçlü ve sağlıklı toplumların temeli aile, ailenin temelini ise kadınlar oluşturmaktadır. Bu nedenle gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kadınlarımızın her zaman baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır.

Kadınlarımızın toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, bilimde, sanatta, siyasette kısacası her alanda daha etkin olabilmeleri dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlar saygılar sunarım’’ dedi.