Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK \\\'\\\'İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Sevgili Peygamberimizin \\\'\\\'Cennet Anaların ayaklarının altındadır\\\'\\\' hadisi şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet etsek azdır. Onları belirli günlerde değil, hayatımız boyunca emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmeli, bizlerde çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olan tüm şehit annelerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutlar sevgi ve saygılarım sunarım\\\'\\\' dedi.