Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK 30 Ağustos Zafer  Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Türk milletinin fedakârlıklarla kazandığı istiklâl mücadelesini bütün dünyaya duyurduğu ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir.
Bugün, bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti\'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, milletimize daha güzel imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren Türkiye geleceğe umutla bakmakta ve güvenle yoluna devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım’’ dedi.