İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı kutlama etkinlikleri 06 Eylül 2016 Salı günü İlçemiz Cumhuriyet Meydanında yapılacaktır.

06 Eylül 2016 günü sabah saat 9:00\'da 7 pare top atışı ile kutlama programı başlayacaktır.Atatürk Anıtına çelenkler sunulduktan sonra saat 10:00\'da kutlama töreni yapılacaktır.Program Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK\'in konuşması, İlk ve Orta öğretim öğrencilerimizin şiirleri, Halk oyunları gösterileri, Mehteren gösterisi ile son bulacaktır.Şehitlerimizin ruhuna aynı gün saat 12:30\'da Çarşı Camiinde öğlen namazından önce Mevlüd-ü Şerif okutulacaktır.Çarşı Camii yanında halkımıza lokma ikram edilecektir.

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK \'\'Tüm vatandaşlarımızın düşman işgalinden Kurtuluşunun 94. Yıldönümü kutlar; saygı ve sevgilerimi sunarım\'\'dedi.