Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ”Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günleridir.

Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizleri de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız.

Değerli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum “ dedi.