Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Müjdeliyici ve uyarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) ümmet olmanın ve bu özel haftaya ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Allah ile kulları arasındaki son halka olan dünyayı şereflendiren Peygamber Efendimiz (s.a.v) mükemmel hayatıyla insanlık için önemli bir yol göstericimizdir. Peygamberimizi okumaya ve anlamaya, O'nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine kısacası O'nun rehberliğine olan ihtiyacımız herzamankinden fazladır. Bize düşen, O'nu anmaktan ziyade anlamak ve hayatımıza O'nun gittiği yolda yön vermektir.

Bu duygu ve düşüncelerle islam aleminin ve tüm hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftasını kutlar; hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim'' dedi.