Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Miraç insanlığın kurtuluşu için gönderilen sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur.

İnsanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkunu simgeleyen bu gecenin özünde her türlü kötülükten arınma insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmek vardır. Bu mübarek gecede yüce dinimiz islamın ''Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü'' sözünü hatırlayıp gönül kapılarımızı herkese açarak sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurularak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm islam aleminin Miraç Kandilini kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım'' dedi.