Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''23 Nisan 1920, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu simgeleyen tarihimizin anlamlı bir dönemidir.

Esareti kabul etmeyen, onurunu ve özgürlüğünü korumak için harekete geçen milletimizin el ele vererek Anadolu da yaktığı bağımsızlık ateşi tüm yurdumuzu aydınlatmıştır. Bu emanetin yarın ki taşıyıcısı ve yarının büyükleri olan çocuklarımızın her zaman milleti için çalışacaklarına, milletimizin yükselmesi için atılacak her adımda durmaksızın karşılarına çıkacak tüm engelleri aşacaklarına, kendilerini donanımlı biçimde yetiştirerek deneyim ve birikimlerini ülkemiz yararına kullanacaklarına milletimizin güven ve desteği ile herzaman başarılı olacaklarına olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlar saygılar sunarım'' dedi.

1908127