Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerifin  habercisi olan Berat Kandilinin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İnsanlar için hesaplaşma durakları olan bu gecelerde varlığımızı yeniden muhasebe ve tefekkür etme imkanları kazandıran birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.  Bizler, bu günler sayesinde zaman zaman ihmal ettiğimiz kulluğumuzun farkına varıyor, kendimize çeki düzen veriyor, Cenap-ı Hakla olan ilişkilerimizi yeniden  gözden geçirme fırsatı buluyoruz.

Bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, dualarımızın kabul ve makbul olmasını temenni ederek hayırlara vesile olmasını dilerim'' dedi.