Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Annelik gibi kutsal bir sorumluluk üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması, geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere sevgiyi, vefayı, şefkati, imkansızı başarmanın örnekleriyle hayatımızda her zaman yol gösterici ve örnek olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım'' dedi.