Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''19 Mayıs 1919 milletimizin yeniden doğduğu önemli bir gündür ve aziz milletimizin gönlünde önemli bir yere sahiptir. Milli mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Bugünle yarın arasında köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımız ve Türkiye Cumhuriyetinin teminatıdır. Büyük Önder Atatürk'ün herşeyden önce ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan etmesi Türk Gençliğine olan inancını ve güvenini göstermektedir. Gençlerinde bu emanete layık olacağından şüphemiz yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi.