Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK ''15 Temmuz Darbe Girişminin 1. yıldönümünde Hain girişim de ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize şifa diliyorum'' dedi.

Başkan ŞİMŞEK ''15 Temmuz da Aziz milletimiz kendisine silah çekenlere karşı büyük bir direniş göstererek bu hain darbeyi boşa çıkardı. Türk halkı, vatanın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya bir kez daha ispatladı. Bu yüce millet 15 Temmuz da yapılanları hiç bir zaman unutmayacaktır. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun''dedi.

İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında şehit mezarlıkları ziyaret edilerek dualar okundu. Şehit yakınları ve gazilerimiz ziyaret edildi. Şehitlerimizin ruhuna 11 Temmuz Salı günü mevlid-i Şerif okunarak dualar yapıldı. 15 Temmuz Cumartesi günü İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutulacaktır.