İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri coşkuyla kutlandı. Program 7 pare top atışı ile başladı. Törene Karesi Kaymakamı Savaştepe Kaymakam Vekili Sayın Abdülkadir DEMİR, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Bekir BAHAR, Savaştepe Jandarma Komutanı Süleyman ÖZCAN, Savaştepe Emniyet Amiri Halil KALAYCI ve daire amirleri katıldı. Belediye Başkanı Sayın Turhan ŞİMŞEK' in günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerin şiir sunumu, halk oyunları ve halk dansları topluluklarının gösterileri, mehteran gösterisi yapılarak tören son buldu. Protokol ve vatandaşlarımız tarafından Kuva-i Milliye Şehitler Anıtı ziyaret edildi. Kurtuluş şenlikleri akşam saat 20:30 ilçemiz zafer meydanında devam edecektir.