Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Çanakkale Zaferi dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, Kurtuluş Savaşının ilk meşalesinin tutuşturulduğu bir destan olarak zihinlere yer etmiştir. Sadece geçmişimizin aziz bir hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün güçlü ilham kaynaklarından biri olarak Çanakkale Zaferi, Türk Milleti içinde ayrıca bir onur ve gurur abidesi olduğu gibi milletimizin hangi şart olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatıdır. Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmalı ve yüceltmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünü kutlar; aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi minnet, saygı ve şükranla anıyorum'' dedi.