Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''TBBM' in kuruluşunun 98. Yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bugünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 23 Nisan Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği egemenliğin millet iradesine bırakıldığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından ve tüm dünya çocuklarının kardeşce kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere aktarmak onları her konuda en iyi şekilde eğitmek ve gereken ilgiyi her ortamda göstermektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutlar saygılar sunarım'' dedi.