Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Dünya var olduğundan bu yana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıklarımızdır annelerimiz. Doğumdan itibaren saf ve temiz duygularıyla bizleri karşılıksız sevginin en güzel örneğini göstererek yetiştiren, hayatımıza ışık tutan değerli varlıklarımız annelerimiz ailemizin ve toplumumuzun temelidir. Birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi annelerimizin her zaman yanında olmalı, hak ettikleri ilgiyi ve sevgiyi yılın bir günü değil her zaman göstermeliyiz.

Bu duygularla geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlar sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım'' dedi.