Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK '' Kurban Bayramı bizlere çok eskilerden kalan bir mirastır. Hazreti İbrahim'in Rabbini, uğruna oğlunu feda edecek kadar sevmesi ve kulun Allah'a olan muhabbeti vasıtası ile Cebrail Aleysisselam aracılığıyla bir koç göndermesinin ardından kurban biz müslümanların üzerine vazife olan bir ibadet haline gelmiştir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizleri de ziyeret ederek Kurban Bayramı'nı ruhuna uygun yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım'' dedi.

2141924