Savaştepe Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ‘’30 Ağustos, milletimize Anadolu'yu çok gören Avrupa'nın sömürgeci devletlerinin Anadolu'yu parçalama ve paylaşma kararlarının boşa çıkartıldığı gündür” Milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 96. yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız. Türk Milletinin övüncü olan 30 Ağustos Zaferi milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım'' dedi.