Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK mesajında” Emniyet Teşkilatımız, 169 yıldan beri ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak ve halkımızın can, mal güvenliğini sağlamaktadır Güvenlik ve huzur bireylerin önde gelen ihtiyaçlarındandır. Huzur ve güvenle yaşayabilmek için çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmalı asayiş ve emniyetimizi sağlayan polisimize yardımcı olmalıyız.   Üstlenmiş oldukları kutsal vazifeyi gözünü kırpmadan yerine getirirken şehit olan kahramanlarımız ile, her biri gazilik rütbesine layık olan teşkilat mensuplarımızı rahmet,minnet ve şükran duygularımla anıyor;bu duygu ve düşüncelerle tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.”dedi.

2096761